close
تبلیغات در اینترنت
عكاسي از خوراكي ها
زمان را در نظر داشته باشيد. بخاطر داشته باشيد خوراكي ها آب مي شوند، خشك مي شوند، چروك مي شوند يا كم رنگ يا بد حالت مي شوند. بنابراين زمان قسمتي از صحنه شماست. مطمئن شويد كه ميز را به آراستگي چيده ايد. دستمال سفره، ليوان، ظروف نقره و هر چيزي كه در شكل دادن سفره نقش دارد را فراموش نكرده ايد. وقتي از سفره و ميز خود مطمئن شديد حال نوبت مي رسد به ظرف قهرمان! كه قرار است غذا در آن قرار بگيرد. حال آخرين تنظيمات نور را انجام دهيد و از نظم و ترتيب سفره اطمينان حاصل كنيد. وقتي همه چيز تكميل شد نوبت غذاست…
مسابقه ها و فستیوال های عکاسی



  • یازدهمین فستیوال عکس Angkor کامبوج رایگان - لینک
  • اولین دو سالانه عکس گلستانه - رایگان - لینک 
  • یازدهمین گرنت ادیتوریال گتی ایمجز-رایگان - لینک

  • پنجمین فراخوان عکس سازمان صلیب سرخ - رایگان - لینک
  • پانزدهمین مسابقه بهترین فتوژورنالیست زن سال Canon -رایگان - لینک
  • چهارمین جشنواره بین المللی عکس رژان - رایگان - لینک
  • مسابقه عکاسی جهانی سونی 2015 -رایگان -لینک
  • 4 امین فستیوال عکاس زن کنون Canon - رایگان - مهلت 5 خرداد 93 - لینک
  • چهارمین جشنواره بیرجند در قاب ایران- رایگان - مهلت 15 اردیبهشت 93 - لینک
  • هفتمین جایزه عکاسی Levallois - رایگان -مهلت 20 اردیبهشت 93 - لینک
  • سومین جشنواره عکس سفرنگاری ناصر خسرو - رایگان - مهلت 31 اردیبهشت 93 - لینک




عكاسي از خوراكي ها

زمان را در نظر داشته باشيد.

بخاطر داشته باشيد خوراكي ها آب مي شوند، خشك مي شوند، چروك مي شوند يا كم رنگ يا بد حالت مي شوند. بنابراين زمان قسمتي از صحنه شماست. مطمئن شويد كه ميز را به آراستگي چيده ايد. دستمال سفره، ليوان، ظروف نقره و هر چيزي كه در شكل دادن سفره نقش دارد را فراموش نكرده ايد. وقتي از سفره و ميز خود مطمئن شديد حال نوبت مي رسد به ظرف قهرمان! كه قرار است غذا در آن قرار بگيرد. حال آخرين تنظيمات نور را انجام دهيد و از نظم و ترتيب سفره اطمينان حاصل كنيد. وقتي همه چيز تكميل شد نوبت غذاست كه بياوريد و عكس زيباي خود را بگيريد.

 

چيدن سفره

سفره اي ساده بچينيد كه واقعاً حرفه اي به نظر برسد ولي نبايد از غذايي كه مي خواهيد عكس بگيريد غاقل شويد. سعي كنيد بشقاب، كاسه ليوان، قاشق و چنگال شما با يكديگر و با غذايي كه قرار است سرو شد متناسب باشد.

 

نور پردازي

سعي كنيد از نور طبيعي استفاده كنيد. نوري كه از پنجره و از يك پرده سفيد نازك مي گذرد براي عكاسي از خوراكي ها بسيار مناسب است.

 

 

آرايش هاي مختلف براي عكاسي از خوراكي ها

 

نزديك شويد

تصوير خود را از سوژه پر كنيد و به اندازه كافي زوم كنيد. اين كار سبب مي شود پشت زمينه شما مات شده و جلب توجه ناخواسته نداشته باشيد. در اين حالت اگر يك سه پايه داشته باشيد كمك بزرگي خواهد بود.

 

تمركز روي سوژه

نزديك شويد و روي آن قسمت خاص از ظرف زوم كنيد. در اين حالت فقط قسمتي از غذا ديده مي شود و بقيه قسمت هاي آن تار مي شود.

 

در برداشتن چيدمان سفره

صندلي هاي گرانقيمت، ليوان هاي زيبا و چيدمان ميز را در تصوير خود بگنجانيد. در اين آرايش بايد به اندازه كافي با ميز فاصله داشته باشيد.تا بتوانيد از كل سفره يا ميز عكس بگيريد. نكته اي كه وجود دارد اين است كه غذا بايد قسمت برجسته عكس شما باشد. در اين نوع عكاسي نور طبيعي بهترين نوري است كه مي توانيد استفاده كنيد. ولي ممكن است اين نور در دسترس شما نباشد يا به اندازه كافي نباشد. در اين حالت منبع نور خود را به سقف يا ديوار سفيد بتابانيد و از بازتابش آن استفاده كنيد. تا از ميزان درخشندگي هاي ناخواسته كم كنيد.

 

عكس خود را ويرايش كنيد.

بعد از اينكه از غذاي مورد نظر عكس گرفتيد. هنوز فرصت داريد روي عكس كار كنيد قسمت هاي اضافي آن را حذف كنيد. درخشندگي، كنتراست و... آن را تنظيم
درباره : آموزش مبانی عکاسی ,
بازدید : 845
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : تکنيک هاي عکاسي , ترفندهاي عکاسي , آموزش , عکاسي , فتوشاپ , ابزارهاي فتوشاپ , آموزش عکاسی از کالا , عکس خوراکی هال , عکس خوراکی ها , آموزش عکاسی از خوراکی ها ,
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی